Homepage
Bij out of your BOKS leer jij om uit jouw box te komen.

Bij out of your BOKS leer jij om uit jouw box te komen.

Stel je voor, jij met je bokshandschoenen aan. Terwijl je het doet, verras jij jezelf. Je leert, ontdekt, vanuit de beleving en je ervaring. Dat is wat we gaan doen.
De B.O.K.S. methode Is een afkorting van bewegen, ontdekken, koppelen en stappen zetten.


Ik geloof in de kracht van ervaringsgericht leren. Het helpt mensen te stoppen met denken en juist te gaan doen. Je kunt je niet verstoppen achter communicatietechnieken, status, functie en het dragen van een masker. Je lijf liegt namelijk niet.
Bij Out of your BOKS ga jij leren om uit jouw “box” te komen. We gaan uit de comfortzone, stappen af van automatismen en zoomen in op de regisseur van jouw leven.
Dat is best spannend.. dat ben je namelijk zelf!
Het vraagt behoorlijk wat moed en lef om te reflecteren op je eigen handelen, maar het loont de inspanning: het is erg leerzaam en vergroot je potentie om te gaan leven naar jouw waarden en normen. Durf jij het aan?

 
Groepsmodule
De ervaring leert dat er bij groepsbijeenkomsten altijd een prachtig mooie dynamiek ontstaat. We hebben het over angsten en kwetsbaarheden en leren van elkaar hoe hier in je dagelijks leven mee om te gaan. We hebben ze tenslotte ALLEMAAL. We gaan van klacht naar kans. Dit alles doen we in een ontspannen en leerzame setting waarbij humor en plezier maken één van de belangrijkste elementen zal zijn.
Thema’s die terugkomen in de groepsmodule zijn vooral contact maken, herkomst, persoonlijk leiderschap, lichaamsbewustzijn, ruimte geven en nemen, primair gedrag en non verbale communicatie.
 
Praktisch:
Waar: Fysiotherapiepraktijk PMC Halderberge
Wanneer: De groepsmodule is altijd op woensdagavond, inloop om 18:45 uur, start 19:00 uur en eindigt om ongeveer 20:30 uur.
Groepsgrootte: maximaal 8 personen, waardoor veel ruimte ontstaat voor persoonlijke begeleiding.
Indeling module: 2x30 minuten individueel, om te komen tot een doel en een tussentijds evaluatie moment.
Hiernaast 6 praktische bijeenkomsten met de groep.
Materiaal: wordt voor gezorgd, doe kleding aan waarin je fijn voelt en goed in kunt bewegen.
Kosten: €249,- en 2 behandelingen fysiotherapie. Geen aanvullende verzekering fysiotherapie? Ook dan kun je deelnemen. Kosten zijn dan €299,-
.
Lijkt het je prettiger om 1 op 1 te werken aan je hulpvraag en of doelstelling? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan persoonlijk contact op met me, zodat ik je hierover verder kan informeren.
T: 0165-313166 / E: johansavelkouls@pmc-halderberge.nl