Homepage

02 augustus 2022

PMC Halderberge ook in maVieve

Vanaf 15 augustus 2022 gaan wij ons ook vestigen in het nieuwe sfeervolle centrum maVieve aan de Kade 26 te Oudenbosch. (voormalige Rabobank).

maVieve is een gezondheidscentrum gericht op de zorg rond  het jonge gezin. Naast fysiotherapie zijn er in dit centrum meerdere zorgaanbieders zoals verloskunde, jeugdgezondheidszorg (JGZ), psychologie, logopedie, dietetiek, pret-echoscopie, osteopathie en lifestyle.

Wij zijn ervan overtuigd dat maVieve een waardevolle aanvulling zal zijn in het zorglandschap binnen Oudenbosch en omgeving. 

Als PMC Halderberge zullen wij ons in maVieve voornamelijk richten op bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.

Voor meer informatie omtrent dit nieuwe centrum, zie; www.maVieve.nl.

01-07-2021

Teirlinck Fysiotherapeuten wordt overgedragen aan PMC Halderberge

~~OUDENBOSCH - Teirlinck Fysiotherapeuten wordt overgedragen aan PMC Halderberge. Teirlinck Fysiotherapeuten is in 2009 opgericht door Jos en Ria Teirlinck. Na het overlijden van Jos heeft Ria zelfstandig de praktijk voortgezet. Nu gaat ze na 45 jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut per 1 juli met pensioen. 
Met veel toewijding heeft Ria zich vanaf 1990 toegelegd op de specialisatie bekkenfysiotherapie. Zij heeft deze specialisatie in Oudenbosch en omgeving op de kaart gezet en heeft voor haar patiënten veel betekend. Ze hoopt dat mensen met bekkenbodemklachten, zoals urineverlies, problemen met ontlasting, pijn aan de stuit en pijn bij vrijen daar niet mee blijven lopen en de stap naar de bekkenfysiotherapeut zetten.

Vanaf 1 juli geeft Ria het stokje door aan de praktijk voor fysiotherapie PMC Halderberge. De specialisatie bekkenfysiotherapie zal door Lizet de Vries voortgezet worden. Lizet is onder andere bekkenfysiotherapeut en heeft het afgelopen half jaar regelmatig met Ria samengewerkt om een soepele overgang mogelijk te maken. De vestiging aan de A. Koenestraat blijft geopend. Via deze weg bedankt Ria haar patiënten en verwijzers voor het vertrouwen en de fijne contacten. Wij wensen Ria uiteraard fijne jaren en een goede gezondheid.

Voor verdere informatie zie onze website www.pmc-halderberge.nl  of bel ons: T; 0165-313166
 

28 juli 2020

Parkeerplaatsen PMC Halderberge Bosschendijk

Parkeerplaats weer bereikbaar.

Sinds deze week zijn de huizen naast onze praktijk aan de Bosschendijk opgeleverd. Hiermee is ook het parkeerterrein aan de achterzijde uitgebreid en weer bereikbaar.  Vanaf de Bosschendijk aan de voorzijde en indien te voet of met de fiets ook vanaf de Broeder Christofoorlaan.

Wij verzoeken u  indien u met de auto komt, deze in de door ons gerealiseerde parkeervakken te parkeren aan de voorzijde, zijkant en achterzijde van ons pand en niet in de parkeervakken voor de huizen van de bewoners.

Alvast bedankt
Team PMC Halderberge

16-12-2018

Etalagebenen

Thomas Hack heeft afgelopen maand de basiscursus PAV (perifeer arterieel vaatlijden) gevolgd en is tevens vanaf heden aangesloten bij het ClaudicatioNet.
ClaudicatioNet therapeuten bieden o.a gesuperviseerde looptherapie aan patiënten met PAV, in de volksmond ook wel "etalagebenen" genoemd en onderscheiden zich door het begeleiden van patiënten in het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl.

Team PMC blijft zich contant verder ontwikkelen om de beste zorg te kunnen bieden aan onze bezoekers!

22-08-2018

Thomas en Johan...gefeliciteerd met de Mastertitel!

Masters, masters en nog eens masters

Thomas en Johan zijn inmiddels afgestudeerd!
Thomas heeft zich gespecialiseerd in de Manuele therapie (MSc.) en Johan in de Psychosomatische fysiotherapie (MSc.)

Bij PMC Halderberge hechten we veel waarde aan het leveren van hoog kwalitatieve patiëntenzorg! Zo zijn er binnen ons team veel collega's die zich verder hebben gespecialiseerd en een Master opleiding hebben afgerond, om zo de best mogelijke zorg voor onze cliënten te kunnen genereren!

Alle master specialisaties voor u op een rijtje:
Nicky Masseurs: Master Sportfysiotherapie.
Kees Westdorp: Master Manueel en Oncologie.
Nienke Janse: Master Kinderfysiotherapie
Ellen Vriens: Master Manueel en Psychosomatiek
Loes Buijs: Master Kinderfysiotherapie
Sabine v.d Meer: Master Kinderfysiotherapie
Niels van Sundert: Master Sportfysiotherapie (i.o)
Lizet de Vries: Master bekkenfysiotherapie (i.o)

Wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak bij één van onze specialisten?
Bel 0165-313166

25-07-2017

Master Kees Westdorp!!

Kees Westdorp is eind juni afgestudeerd als Master in Science (MSc) Oncologie fysiotherapeut.
Daar zijn wij als Team PMC Halderberge natuurlijk erg trots op.

​Chapeau Kees!!

Team PMC blijft zich constant verder ontwikkelen om de beste zorg te kunnen bieden aan onze patiënten. PMC Halderberge brengt je in beweging!

02-03-2016

Cursus Mindfulness PMC Halderberge

Moe? Slecht slapen? Piekeren? Stress? Niet lekker in je vel? Onrust? Verlang je naar rust en ontspanning?

Dan biedt PMC-Halderberge mogelijk een oplossing.


Op 15 maart aanstaande start bij PMC-Halderberge een cursus Mindfulness. Deze cursus omvat 8 bijeenkomsten van ieder 2,5 uur waarin je de mogelijkheid wordt geboden om tot rust te komen in je zelf.
Tijdens de training leer je om te gaan met onrust, lichamelijke spanning, stress en kun je ervaringen uitwisselen. Je krijgt toegang tot een e-Health module, waarin de oefeningen overzichtelijk worden aangeboden.

Meer informatie over deze cursus kun je inwinnen bij Ellen Vriens, bereikbaar op ons praktijknummer: 0165-313166 of via ellenvriens@pmc-halderberge.nl

PMC Halderberge brengt u in beweging!
 

24-03-2015

PMC Halderberge onderdeel van kwaliteitsnetwerk!

Sinds 1 februari 2015 is PMC Halderberge aangesloten bij de landelijke keten “Fys'Optima”. Dit is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Alleen praktijken die zich onderscheiden middels hoogstaande service, transparantie en kwaliteit kunnen deelnemen aan dit netwerk. Het is geen toeval dat een steeds grotere groep patiënten kiest voor een “Fys'Optima” praktijk.