Homepage

Fysiotherapie: een specialisme in beweging

PMC Halderberge geeft fysiotherapie op maat. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden zoveel mogelijk behandelmethodes zodat we direct op uiteenlopende klachten kunnen inspelen. Als u niet goed kunt bewegen of als u niet durft te bewegen. Als u meer moet bewegen of als u moeite hebt met bewegen. Onze fysiotherapeut is er voor iedereen. Van klein tot groot. Van jong tot oud. Wij helpen u graag.

Persoonlijk en verantwoord
Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Daarna stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op.

Bekwaam in bewegen
Wij zijn deskundig op het gebied van houding en beweging en hebben minimaal een vierjarige HBO-opleiding afgerond aangevuld met vervolgopleidingen en cursussen. Wij adviseren, begeleiden en behandelen patiënten met verschillende lichamelijke klachten op persoonlijke wijze.

Pijn en revalidatie
Sportblessures of klachten door overbelasting. Lichamelijke problemen vanwege een ongeval of ziekte. Pijnklachten door simpelweg een verkeerde beweging of omdat het lichaam een dagje ouder wordt. U kunt bij ons terecht. Ook kunnen wij u helpen te revalideren na een operatie of ongeval.

Fysiotherapie: een specialisme in beweging
Fysiotherapie: een specialisme in beweging